0

No products in the cart.

Royalta

Vialli Design SFERICO dubbelvägg glas, set om 2

300kr

SKU: 5901638727961
Categories: ,

I lager

“Den framåtblickande designen av 300 ml Sferico-glaset kommer perfekt att framhäva smaken av varmt kaffe eller te, men det kan också användas för att servera drinkar eller juicer. Sferico är ett förslag för entusiaster av innovativa lösningar,
Det kommer att vara särskilt användbart som ett komplement till ett modernt bordsarrangemang. Det kommer att vara synonymt med individualism, god smak och kommer att betona tendensen att välja okonventionella lösningar. Sfericos okonventionella, futuristiska ansikte kombineras med funktionalitet och ergonomi.
Den unika, strömlinjeformade formen på kärlet är inte bara unik i utseende, utan också bekväm att använda.

Tillverkad för hand av högkvalitativt borosilikatglas, vilket garanterar ökad motståndskraft mot höga och låga temperaturer, repor och kemikalier som används för rengöring. Användningen av denna typ av material kommer att förhindra att skålen blir smutsig och kommer alltid att glädja våra ögon.
Tack vare de dubbla väggarna håller kärlet inte bara rätt temperatur på drycken längre, utan skyddar också mot brännskador. Vi kan hålla dem i handen utan rädsla, även när vi dricker varmt te eller kaffe. De är lämpliga för både varma och kalla drycker.

Size

300 ml

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vialli Design SFERICO dubbelvägg glas, set om 2”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro